Se cerne faina si se pune in mijlocul unei plansete, se spala ouale si se sparg peste faina, se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca, dupa c
Se cerne faina si se pune in mijlocul unei plansete, se spala ouale si se sparg peste faina, se aduna cu mana faina spre mijloc si se amesteca, dupa care se pune apa si sarea.
Se framanta un aluat vascos, care se desprinde usor de pe mana atunci cand este gata.
Se presara planseta cu faina, se desparte aluatul in mai multe parti si din fiecare parte se intinde o foaie subtire.
Foaia de aluat se presara cu faina, apoi se taie cu un cutit ascutit si trecut prin flacara, bucati subtiri de 1/4 cm, lungi de 3-4 cm.
Taiteii se lasa sa se usuce pe planseta, apoi se pot pastra in pungi de hartie sau de panza.
Se folosesc la borsuri si ciorbe, dar si in alte combinatii.
Alte retete
recomandate:
Salata de piept de pui cu paste
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba falsa de burta
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise "Bunatati pentru Craciun" Ne place mult pestele, mai ales copt. Prietenii ce vin in vizita, abia asteapta sa...
Avat cu unt si lamaieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii