500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei (f
500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei (facauti de casa)l ungi din 350 grame de faina, apoi fara capac, incalzind incet, se amesteca si 250 grame branza de vaci, zdrobita cu furculita.
Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Apoi se adauga jumarile bine prajite, maruntite, dupa gust saram si servim cald.
La servire se stropeste cu putina smantana.
Alte retete culinare
Mancare de sparanghel
Piept de pui la cuptor
Placinta cu spanac si carne pui
Salata din piept de pui cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii