Taiteii se fierb jumatate de ora in apa cu sare, se spala cu apa rece si se scurg. Se amesteca cu branza data pe razatoare. Se bat spuma ouale, se pu
Taiteii se fierb jumatate de ora in apa cu sare, se spala cu apa rece si se scurg. Se amesteca cu branza data pe razatoare.
Se bat spuma ouale, se pun peste taitei, se omogenizeaza amestecul lucrand cu o furculita de jos in sus, apoi se rastoarna intr-o forma unsa cu unt.
Ouale se bat cu zaharul necesar si cu putin zahar vanilat.
Se pastreaza o lingura de unt, care se pune peste taitei cand se introduce forma in cuptor.
Se coc la foc potrivit o jumatate de ora, apoi se lasa in forma si se servesc calzi sau reci, ca desert.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri recomandate:
Spuma de capsuni
Tiramisu
Pateuri cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii