Taitei cu branza telemea

Taiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se trec prin jet de apa rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • taitei - 350 g
  • unt - 100 g
  • branza telemea de oi - 200 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Taiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si se trec prin jet de apa rece. Branza se spala si se rade. Taiteii se aseaza in tava unsa cu unt infierbantat, se adauga branza si se niveleaza compozitia. Deasupra se presara cantitatea de branza ramasa si se introduce la cuptor 5 minute.

Taiteii cu branza telemea se servesc calzi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci