Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt. Se opreste o parte din ta
Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu o lingura de unt.
Se opreste o parte din taitei care se pun peste amestecul de carne.
Amestecul de carne se pregateste pe foc mic, intr-o tigaie in care s-au pus patru linguri de ulei, din carne data prin masina de tocat si o ceapa trecuta pe razatoarea mare. Carnea se caleste pana cand nu mai are sos, apoi se raceste in tigaie.
Se amesteca cu un ou crud, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca cu verdeata tocata marunt.
Se pune carnea peste primul strat de taitei, se acopera cu restul taiteilor, se toarna peste budinca un pahar de sos de rosii sarat si indulcit dupa gust, dupa care se introduce forma in cuptor.
Se lasa trei sferturi de ora, apoi se scot taiteii si se servesc direct din forma in care s-au facut, dupa ce s-au racit un sfert de ora.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati
Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii