Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga co
Taiteii se fierb in apa sarata si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se toaca si se amesteca cu carnea tocata. Se pun la calit in ulei. Se adauga condimente. Ceapa verde se toaca fin si se adauga la final peste carne. Se amesteca taiteii scursi cu compozitia de carne si se pun intr-o forma rezistenta la cuptor. Se presara deasupra cascavalul ras si se pun 15-20 min la cuptor. Se garniseste cu patrunjel tocat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii