Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, r
Se fierb taitei din 350 grame faina si fara capac se amesteca 2/3 din 180 grame parmezan ras. Se amesteca incet cu lingura de lemn. Apoi, dupa gust, restul de cascaval, se presara deasupra si se serveste cald. Stropim si cu putina smantana. Cascavalul il amestecam chiar inainte de servire. Restul de taitei fierti, fara cascaval, se pastreaza in frigider. Cine nu are timp sa faca taitei de casa, poate folosi si spaghetti rupte in doua si fierte.
Alte retete recomandate
Lasagna cu spanac
Paste cu mazare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii