Taitei cu sunca si sos de rosii

Pentru taitei cu sunca si sos de rosii se caleste in unt ceapa cu sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g taitei cu oua
  • 50 g unt
  • 150 g sunca grasa
  • 1 ceapa
  • 3 rosii mari
  • 3 linguri parmezan
  • 1 lingura busuioc tocat marunt

Mod de preparare

Pentru taitei cu sunca si sos de rosii se caleste in unt ceapa cu sunca taiata marunt, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate in felii subtiri. Se fierbe totul 15 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Intre timp, se fierb taiteii, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna deasupra sosul de rosii si se presara parmezanul ras. La mijloc, se pune busuiocul.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc