Taitei lati cu mac si morcovi

Morcovii se aburesc in apa putin sarata timp de 5 minute, apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara. Taiteii se fierb in apa putin sarata. Intr-o ti

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi tineri razuiti mai mari pe o razuitoare de zarzavaturi
  • 500 g taitei lati
  • 3 linguri de mac
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se aburesc in apa putin sarata timp de 5 minute, apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara. Taiteii se fierb in apa putin sarata. Intr-o tigaie mare se fierbe untul, se adauga macul si se amesteca timp de aproximativ un minut. Se adauga morcovii, patrunjelul si se mai abureste un pic. Se sareaza si pipereaza.

Taiteii se strecoara si se lasa doar un pic sa curga apa de pe ei. Se amesteca cu morcovii si se servesc.
Alte retete mancare recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei umpluti

Lasagna cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci