Morcovii se aburesc in apa putin sarata timp de 5 minute, apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara. Taiteii se fierb in apa putin sarata. Intr-o ti
Morcovii se aburesc in apa putin sarata timp de 5 minute, apoi se clatesc cu apa rece si se strecoara. Taiteii se fierb in apa putin sarata. Intr-o tigaie mare se fierbe untul, se adauga macul si se amesteca timp de aproximativ un minut. Se adauga morcovii, patrunjelul si se mai abureste un pic. Se sareaza si pipereaza.
Taiteii se strecoara si se lasa doar un pic sa curga apa de pe ei. Se amesteca cu morcovii si se servesc.
Alte retete mancare recomandate
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Lasagna cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii