Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana

Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana este o reteta absolut delicioasa de paste, foarte aromata si consistenta.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa
Tortellini cu carne, ciuperci, cascaval si sos de smantana

Ingrediente

  • • 4 buc. oua
  • • 200 gr ciuperci
  • • 2 buc. rosii
  • • 300 gr tortellini cu carne
  • • 10 gr de sare
  • • 2 gr de piper
  • • 200 gr cascaval
  • • 200 gr smantana
  • 2 gr de oregano
  • • 2 gr de maghiran
  • • 2 linguri de margarina

Mod de preparare

Intr-un bol se adauga smantana, ouale batute, sarea, piperul, oregano, maghiranul si se amesteca .
Se fierb tortellinele pentru 15 minute, se scurg de apa , se amesteca cu sosul facut din smantana, se adauga 100 grame de cascaval si se amesteca.
Se unge tava cu margarina, se intinde continutul , se adauga deasupra , ciupercile feliate, rosiile taiate feliute, cascavalul ras si se introduce la cuptor pentru 25-30 de minute. Se serveste fierbinte pana nu se intareste cascavalul.


Tortellini se servesc calde !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci