Daca vreti sa va surpindeti familia cu o reteta de paste cu un sos de crema de branza cremos si fin, aceasta este reteta culinara potrivita.
Daca vreti sa va surpindeti familia cu o reteta de paste cu un sos de crema de branza cremos si fin, uite ce trebuie sa faceti:
Taiati ceapa mărunt şi ciupercile felii subţiri si rumeniti-le in tigaie impreuna cu o lingura de ulei încins, până cand ceapa devine sticloasă, transparenta.
Stingeti ceapa si ciupercile cu smanatana lichida amestecand continuu.
La foc mic, continuati sa amestecati in compozitia din tigaie pentru a incorpora omogen crema de branza.
Fierbeti tortellini intre 5-7 minute, scurgeti apa, impartiti cantitate în două farfurii. Si turnati deasupra sosul cald.
La final asezonati cu verdeata proaspat tocata dupa gust.
Serviti tortellini cu sos alb, cremos si fin calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii