Daca vreti sa va surpindeti familia cu o reteta de paste cu un sos de crema de branza cremos si fin, aceasta este reteta culinara potrivita.
Daca vreti sa va surpindeti familia cu o reteta de paste cu un sos de crema de branza cremos si fin, uite ce trebuie sa faceti:
Taiati ceapa mărunt şi ciupercile felii subţiri si rumeniti-le in tigaie impreuna cu o lingura de ulei încins, până cand ceapa devine sticloasă, transparenta.
Stingeti ceapa si ciupercile cu smanatana lichida amestecand continuu.
La foc mic, continuati sa amestecati in compozitia din tigaie pentru a incorpora omogen crema de branza.
Fierbeti tortellini intre 5-7 minute, scurgeti apa, impartiti cantitate în două farfurii. Si turnati deasupra sosul cald.
La final asezonati cu verdeata proaspat tocata dupa gust.
Serviti tortellini cu sos alb, cremos si fin calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu dor de copilarie
Prajitura LămâiţaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii