Am pus ciupercile uscate intr-un ibric cu apa calda sa-si revina la forma initiala, cu jumatate de ora inainte. Le-am strecurat de zeama, am pastrat z
Am pus ciupercile uscate intr-un ibric cu apa calda sa-si revina la forma initiala, cu jumatate de ora inainte.
Le-am strecurat de zeama, am pastrat zeama, iar ciupercile le-am taiat la robot.
Intr-o olicica am pus ulei extravirgin de masline si usturoiul taiat felii, l-am lasat foarte putin pe foc, cat sa se aromatizeze uleiul, apoi am pus ciupercile taiate.
Am amestecat, am lasat sa se imprieteneasca putin.
Apoi am inceput sa torn cate un polonic din zeama filtrata in care s-au odihnit ciupercile si am lasat la foc mic. Am adaugat 1/2 cub de delicat de ciuperci, putina sare. Si tot asa pana ce se termina zeama.
Cand am pus ultimul polonic de zeama am adaugat si peperoncino.
La final, sucul trebuie sa scada.
Am fiert apoi tortelloni foarte rapid, intr-un minut sunt gata.
I-am scurs de apa, i-am pus din nou in oala, am adaugat ciupercile, am amestecat, apoi am pus smantana si am mai lasat putin de tot pe foc mic, sa se imprieteneasca, atat cat sa amestec.
Sunt buuuuuuuuni de tot!
Pofta buna!
Reteta Tortelloni cu ciuperci a fost propusa de any_annette pe forum culinar.ro
Alta reteta cu ciuperci gasiti aici: Risotto cu ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii