• adaugati usturoiul, cimbrul, sare grunjoasa si uleiul de masline in presa Breville Panini Maker • adaugati ardeii
• adaugati usturoiul, cimbrul, sare grunjoasa si uleiul de masline in presa Breville Panini Maker
• adaugati ardeii si inchideti capacul
• rotiti-i daca e cazul pentru a se patrunde peste tot
• adaugati la sfarsit piperul
• curatati pielita de pe ardei (cel mai usor se curata punand folie de plastic pe acestia, cand inca sunt fierbinti, si lasati-o 5 minute pentru a provoca un usor condens sau sub jet de apa)
• amestecati otetul cu uleiul de floarea-soarelui, sarea si mierea, pana obtineti o emulsie
• lasati ardeii sa se inmoaie in aceasta emulsie, pentru cel putin jumatate de ora.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii