Baby carrots glazurati cu otet balsamic
Curata morcovii cu grija si lasa-le codita, spala-i apoi usuca-i cu un servetel de hartie
Amesteca bina otetul balsamic cu uleiul de masline si unge morcovii pe ambele parti, apoi pune-i intr-o tava, pe hartie de copt
Pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade si coace morcovii pe ambele parti, pana se glazureaza si se inmoaie
Scoate-i si presara deasupra sare si piper dupa gust, semintele asortate si firicele de chivas tocate marunt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii