Frittata cu cartofi dulci, mozzarella si branza cu mucegai se pregateste rapid, in maxim 30 minute.
Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare;
Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise);
Taie chives-ul marunt;
Bate ouale cu sare, cimbru, boia, lapte si smantana de gatit ;
Da pe razatoare mozzarella, iar branza cu mucegai tai-o cubulete;
Incorporeaza brazeturile, chives-ul si ardeiul gras peste oua si smantana cu ajutorul unei spatule;
Scoate cartofii de la fiert si lasa-i la scurs;
Unge o forma de tort rotunda cu unt, si pune busuioc si spanac la baza sa;
Cand cartofii s-au scurs pune-i si pe-acestia peste spanac si busuioc;
Toarna compozitia in tava niveland stanga-dreapta;
Pune piper deasupra si introdu in cuptorul incins in prealabil la 160 de grade, pentru 45 min;
Lasa-o sa se raceasca inainte sa o tai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii