Grau integral cu ciuperci si rucolla
Spala graul si pune-l la fiert in apa rece, aprox 10 minute sau dupa intructiunile de pe ambalaj. Dupa ce s-a fiert, scurge-l de apa. Intre timp, curata si spala ciupercile, apoi taie-le felii. Incinge uleiul intr-o tigaie, adauga usturoiul taiat marunt si ciupercile, putina sare si lasa-le pe foc pana se inmoaie. Adauga apoi in tigaie graul fiert si condimenteaza dupa gust cu sare si piper Opreste focul si la final adauga ceapa verde tocata marunt, pe diagonala. Asaza pe o farfurie, presara cu praf de chilli daca iti place mai picant si adauga deasupra manunchiul de rucolla. Stropeste cu putin ulei de masline si gata masa!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii