Focaccia umpluta cu cas este un aperitiv deosebit. E putin de lucru la aceasta reteta de focaccia, dar merita tot efortul.
Focaccia umpluta cu cas este un aperitiv deosebit. E putin de lucru la aceasta reteta de focaccia, dar merita tot efortul.
Drojdia se amesteca cu 50 ml de apa calduta si se lasa 10 minute sa inceapa se lucreze, dupa care se toarna peste faina. puneti si un strop de sare, 300 ml de apa si framantati pana obtineti un aluat moale si lipicios. Se lasa la dospit cam o ora. In acest timp dati casul pe razatoare.
Aluatul dospit se imparte in doua. Prima jumatate se intinde cu mana si se pune peste sare, busuioc, cas si cateva rosii cherry. Peste intindeti, tot cu mana, a doua jumatate de aluat.
Se fac adancituri in aluat, se presara deasupra busuioc rosiile cherry. Stropiti cu ulei si dati la cuptor cam 45 de minute.
Focaccia umpluta cu cas se poate servi la micul dejun.
O tava Kitchen craft de la Kitchen shop mi-ar fi de folos la aceasta reteta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii