Pentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi uleiul, sarea si laptele rece. Se framanta totul bine.
Pentru painea cu lapte se cerne faina in copaie. Se face loc la mijloc. Se pune drojdia frecata cu zaharul, apoi uleiul, sarea si laptele rece. Se framanta totul bine, pana ce aluatul face basici si se desprinde de pe maini. Se pune la cald sa creasca, se fac paini care se asaza pe tava sau se pun in forme presarate cu faina. Se lasa din nou sa creasca. Aceasta paine de casa se unge cu ou amestecat cu apa sau cu lapte, se coace la cuptor circa o ora la foc potrivit.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspete• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati • taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste castraveti•
Supa rece de castraveti made by Jamila CuisineO reteta de bors usoara cu ingrediente noi aparute in plin sezon al primaverii si foarte, foarte gustoasa!
Bors de lobodaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii