Painea de morcovi si nuci este o delicatesa usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de paine pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Painea cu morcovi si nuci este deosebit de sanatoasa. Se amesteca faina cu sarea si bicarbonatul, apoi se adauga morcovii rasi, nucile prajite si iaurtul. Se amesteca bine, apoi se adauga laptele, pana se obtine un aluat moale, lipicios. Se rastoarna pe o suprafata presarata cu faina si se face o minge plata. Se pune pe o tava, se cresteaza partea de deasupra si se coace in cuptorul incins la 210 grade, timp de 30 de minute, pana cand aluatul creste si se coace.
Painea cu morcovi si nuci se taie si se serveste numai dupa ce s-a racit.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii