Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. I
Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula.
Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute.
Intindem alautul si asezam pe el umplutura in felul acesta: feliutele de sunculita, cascavalul taiat bucatele, ouale, pe care le-am tait in doua, rosiile uscate, busuiocul si parezanul.
Ungem painica cu ulei de masline si presaram rozmarin.
Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Painica umpluta a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine artizanala ,
Paine cu sunca ,
Paine cu mere .
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii