Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau faina de malai.
Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau faina de malai. Se face un aluat din toate ingredientele.
Se lasa sa se odihneasca, acoperit in folie, 30 de minute.
Se fac 8 bilute care se acopera ca sa nu se usuce. Se formeaza tortilla una cate una si se coc in tigaie, cam 20-30 secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, se pun una peste alta in farfurie.
Se pot congela, daca faceti cantitati mai mari.
Tortilla se servesc cu orice, pot fi consumati in loc de paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii