Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau faina de malai.
Tortilla este un fel de lipie sau paine din aluat nedospit. Pentru a face tortilla puteti folosi faina alba sau faina de malai. Se face un aluat din toate ingredientele.
Se lasa sa se odihneasca, acoperit in folie, 30 de minute.
Se fac 8 bilute care se acopera ca sa nu se usuce. Se formeaza tortilla una cate una si se coc in tigaie, cam 20-30 secunde pe fiecare parte.
Cand sunt gata, se pun una peste alta in farfurie.
Se pot congela, daca faceti cantitati mai mari.
Tortilla se servesc cu orice, pot fi consumati in loc de paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii