Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu sarea. Se framanta cam 10 minute.
Pentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu sarea.Se framanta cam 10 minute apoi se adauga uleiul. Dupa ce s-a incorporat uleiul se acopera cu un prosop curat si se lasa la crescut aproximativ 1 ora. Dupa ce a crescut se portioneaza, se intinde aluatul pe masa de lucru si se coc intr-o tigaie cu ulei incins.Se coace pe ambele parti pana devin rumene.
Turtele moldovenesti se pot servi calde sau reci cu zahar pudra sau cu dulceata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga"Retete de Pasti" Sa va mai spun cat este de gustoasa?
Friptura de iedDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii