Mucenicii cu miere si nuca fac parte din retetele de post foarte gustoase. Mucenicii moldovenesti de post sunt absolut deliciosi!
Am pregatit maiaua din drojdie, apa si zahar, si am lasat-o 10 minute la caldura.
Dupa, am adaugat faina, uleiul incalzit, esenta de vanilie, scortisoara si coaja rasa de la o lamaie.
Am framantat aluatul vreo 10 minute si l-am lasat pentru o ora la crescut.
Am pregatit din coca mucenicii si i-am predat cuptorului pentru 45 minute.
Dupa ce i-am scos din cuptor i-am uns bine cu miere si am presarat nuca macinata si zahar brun.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Dulcegarii culinare
Sursa acestei retete este blogul: dulcegarii culinare
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii