Mucenicii cu miere si nuca fac parte din retetele de post foarte gustoase. Mucenicii moldovenesti de post sunt absolut deliciosi!
Am pregatit maiaua din drojdie, apa si zahar, si am lasat-o 10 minute la caldura.
Dupa, am adaugat faina, uleiul incalzit, esenta de vanilie, scortisoara si coaja rasa de la o lamaie.
Am framantat aluatul vreo 10 minute si l-am lasat pentru o ora la crescut.
Am pregatit din coca mucenicii si i-am predat cuptorului pentru 45 minute.
Dupa ce i-am scos din cuptor i-am uns bine cu miere si am presarat nuca macinata si zahar brun.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Dulcegarii culinare
Sursa acestei retete este blogul: dulcegarii culinare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii