Painea episcopului

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt si amestecam cu masa obtinuta anteri

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 25 dkg zahar
  • 2 dl smantana
  • 5 plic praf de copt
  • 15 dkg faina integrala
  • 15 dkg faina alba
  • 10 dkg stafide
  • 5 dkg nuca
  • 5 dkg ciocolata menaj
  • 10 dkg fructe confiate

Mod de preparare

Batem spuma ouale cu zaharul si adaugam smantana. Amestecam faina integrala cu faina alba, adaugam praful de copt si amestecam cu masa obtinuta anterior. Rulam in faina stafidele, nuca, ciocolata menaj si fructele confiate si le adaugam la aluat. Il coacem la foc mediu 40 de minute.
Alte retete prajituri recomandate

Placinta cu branza

Cremsnit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci