Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sfert
Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, iar din restul se fac suluri subtiri, pe care se vor aseza pe crema de branza. Se omogenizeaza branza cu smantana, margarina, zaharul, galbenusurile si budinca de vanilie. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in branza. Se toarna crema in forma, se aseaza sulurile de aluat si se introduce la cuptor pentru 45 de minute la foc mic. Dupa 20 de minute, se unge cu ou batut. Se lasa sa se raceasca in forma, deoarece calda nu se poate taia.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii