Pasca nemteasca

Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sfert

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Pasca nemteasca

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 300 g faina
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • 2 oua
  • 1/2 pahar cu lapte
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1/2 pachet margarina
  • 1 esenta de vanilie
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg branza de vaci
  • 1/2 pachet margarina
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 budinca de vanilie
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele si se framanta un aluat omogen. Se unge cu unt o forma de tort cu marginile detasabile si se tapeteaza cu faina. Trei sferturi din aluat se aseaza in forma, iar din restul se fac suluri subtiri, pe care se vor aseza pe crema de branza. Se omogenizeaza branza cu smantana, margarina, zaharul, galbenusurile si budinca de vanilie. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza usor in branza. Se toarna crema in forma, se aseaza sulurile de aluat si se introduce la cuptor pentru 45 de minute la foc mic. Dupa 20 de minute, se unge cu ou batut. Se lasa sa se raceasca in forma, deoarece calda nu se poate taia.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci