Bateti ouale, amestecati in iaurt vanilia, coaja de lamaie, zaharul si ouale. Pregatiti o tava ( a mea e de teflon si nu am mai uns-o cu nimic), punet
Bateti ouale, amestecati in iaurt vanilia, coaja de lamaie, zaharul si ouale.
Pregatiti o tava ( a mea e de teflon si nu am mai uns-o cu nimic), puneti 2-3 foi la baza si apoi cu un polonic turnati 2-3 polonice din umplutura( cam un deget grosime de compozitie) aruncati niste stafide, puneti 2 foi deasupra si turnati iar compozitie.
Ultimul strat este strat de compozitie (eu am arucat si cateva stafide jumbo).
Introducem la cuptor la treapta 2, eu am 8 trepte, circa 40 de minute, pana se rumeneste, o sa se umfle un pic dar se lasa cand scoatem tava, se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta Placinta cu iaurt a fost propusa de Anomiss pe forum culinar.ro
Alte retete de placinta gasiti aici:
Placinta cu dovleac,
Placinta cu mere,
Placinta Americana de Mere
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCred ca am mai scris ca nu sunt fan carne de miel insa am un sot care e topit dupa ea. Mie imi place cel mai mult,carnea de...
Tocanita de miel cu cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii