Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de strudel cu dovleac sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, dovleac, zahar, sare, ulei, scortisoara.
Se curata de coaja o bucata de dovleac si se rade pe razatoarea de zarzavat. O farfurie adanca plina este suficienta pentru o foaie de strudel. Se intinde foaia, se lasa cateva minute, apoi se stropeste cu ulei. La un capat al foii se aseaza dovleacul ras, se presara cu zahar, scortisoara pisata si putina sare.
Se ruleaza si se aseaza in tava de copt unsa cu ulei. Deasupra se unge cu pana muiata in ulei. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste frumos.
Se taie bucati in tava si se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Strudel cu orz
Strudel Pintyoke
Strudel cu ceapa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii