Tort de ciocolata si menta este raw, de post, rapid, foarte delicios.Pentru a gati aceasta reteta de tort cu ciocolata aveti nevoie de cacao, ulei de palmier, migdale, indulcitor natural
Daca aveti un blender cu putere mare, cum ar fi de peste 1000W atunci compozitia iese cremoasa si fara bucatele de nuci. Daca nu aveti un astfel de blender, puteti macina migdale sau nucile caju-ul in prealabil si faina rezultata se va lasa la inmuiat pentru 15 minute. Cu grija se strecoara cu ajutorul unui tifon sau punga speciala, si se adauga in blender alaturi de celelalte ingrediente.
Toate ingredientele cu exceptia ultimelor trei, se amesteca in blender pana la omogenizare. Compozitia va fi moale insa nu este nici o problema deoarece o veti lasa la congelator sa se intareasca.
Compozita se va rasturna într-un inel culinar care se va introduce la congelator timp de o ora, sau pana la intarire partiala Inainte de servire, se va lasa in jur la 10 minute la temperatura camerei. Tortul se va putea pastra la congelator pentru 2-3 zile.
Sursa acestei retete este site-ul culinar ligiapop.com
Alte retete de tort recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii