Se dizolva drojdia in apa calduta, impreuna cu sarea si zaharul. Se amesteca apoi cu 2 linguri de faina si se lasa la dospit 10 minute. Intre timp se
Se dizolva drojdia in apa calduta, impreuna cu sarea si zaharul. Se amesteca apoi cu 2 linguri de faina si se lasa la dospit 10 minute. Intre timp se topeste untul.
Dupa 10 minute, se adauga in castron restul de faina, branza, busuiocul, untul topit si maslinele.
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa la dospit 30 de minute, la loc cald.
Dupa ce s-a marit volumul, aluatul se imparte in 2 parti egale si se modeleaza baghetele.
Se pun in tava de cuptor, pe hartie de copt si se ung cu oul batut. Se pun in cuptorul preincalzit, la 150 de grade pentru vreo 25 de minute.
Se servesc alaturi de salata sau ca baza pentru sandviciuri.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii