O reteta de biscuiti sarati, aromati cu cimbru proaspat perfecti pentru a fi serviti la un film alaturi de branzeturi moi cum ar fi Brie sau Camembert si nuci, alune, migdale si un pahar de vin rosu. Se fac rapid si usor cu ingrediente putine.
In vasul robotului punem faina, sarea, cimbru, nucsoara si amestecam putin.
Adaugam restul ingredientelor si pornim robotul, lasam sa mearga pana cand avem o bila de aluat.
Pe o folie alimentara scoatem aluatul si formam un patrat din el pe care il invelim bine si il dam la frigider pentru cel putin o jumate de ora.
Cu cat sta mai mult aluatul in frigider cu atat se intareste mai bine si vor fi mai fragezi biscuitii. Intindem aluatul pe folie sau direct pe foaia de copt cam de 0,5 cm grosime si ii taiem in forma dorita.
Punem pe tava si dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10 -15 minute. Se pastreaza bine in cutie metalica inchisa bine, dar din cantitatile date nu va mai fi nevoie sa ii pastrati.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii