Burek cu branza este o specialitate greceasca delicioasa. Este ca si un fel de placinta cu branza sarata.
Burek cu branza este o specialitate greceasca delicioasa. Este ca si un fel de placinta cu branza sarata. Mai intai se poregateste umplutura. Branza se amesteca bine cu ouale, smantana si telemeaua rasa!
Intr-o tava unsa cu unt se pune primul strat de foi, se unge cu ulei si se pune peste circa o treime din umplutura. Faceti la fel si cu celelalte trei straturi, respectiv patru randuri de aluat. Cu un cutit se portioneaza de pe acum placinta si apoi se toarna peste mixul preparat din ou, smantana si apa minerala!
Desaupra presarati seminte de susan sau in si da dati pentru o jumatate de ora la cuptor.
Cand burek-ul cu branza s-a racit nitel se taie in bucatile initial trasate.
Burek cu branza se serveste rece.
Pentru acest preparat cred ca m-ar ajuta foarte mult tava de cuptor Vitesse de la kitchen shop.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii