Daca astepti musafiri si vrei sa pui ceva bun pe masa, pregateste carnaciori in aluat. Aceasta reteta este foarte simplu de preparat.
Daca astepti musafiri si vrei sa pui ceva bun pe masa, pregateste carnaciori in aluat. Aceasta reteta este foarte simplu de preparat. Se cerne faina si se taie untul in bucatele, amestecand bine cu cutitul. Se adauga un praf de sare, apa treptat si smantana. Se framanta pana se obtine un aluat neted, destul de tare pentru a-l putea intinde. Se inveleste intr-un servet umed din bumbac si se da la frigider pentru o jumatate de ora. Se intinde cu sucitorul si se taie fasii late de 2-3 cm. Se infasoara fiecare bucata de carnacior taiat in aluat si se aseaza rulourile pe o tava tapetata cu pergament. Se unge cu ou batut si sevda la cuptorul incins pentru 20-25 minute, pana cand aluatul este gata.
Se serveste cald.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoRulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un...
Rulada aperitiv Auricasupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii