Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si ul
Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si uleiul. Drojdiile le dizolvam in lapte caldut cu zahar, si cind face spuma, adaugam la restul amestecului amestecam totul pana iese un aluat moale. Formam bilutze si lasam aproximativ 45 minute sa-si dubleze volumul. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 200 g pana devin aurii.
Pofta buna! Reteta Chifle cu cascaval a fost propusa de dor-de-casa pe forum culinar.ro Alte retete cu cascaval gasiti aici: Covrigi cu cascaval, Muffins (briose) cu branza si cascaval, Cornulete cu sunca si cascaval

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii