Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si ul
Daca cascavalul e tare il dam prin razatoare, iar daca este cascaval topit sau un cascaval moale il faramitam cu furculita, adaugam faina, sarea si uleiul. Drojdiile le dizolvam in lapte caldut cu zahar, si cind face spuma, adaugam la restul amestecului amestecam totul pana iese un aluat moale. Formam bilutze si lasam aproximativ 45 minute sa-si dubleze volumul. Coacem la cuptorul preincalzit la 180 200 g pana devin aurii.
Pofta buna! Reteta Chifle cu cascaval a fost propusa de dor-de-casa pe forum culinar.ro Alte retete cu cascaval gasiti aici: Covrigi cu cascaval, Muffins (briose) cu branza si cascaval, Cornulete cu sunca si cascaval
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii