Chifle umplute

Chiflele umplute sunt absolut delicioase, pufoase, mai simplu de preparat decat va puteti imagina. Chiflele pot fi puse la pachet sau servite alaturi de diferite mancaruri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chifle umplute

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura sare
  • 150 g unt
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 200 g crema de branza cu usturoi
  • 2 ardei rosii
  • miez de lapte
  • 1 galbenus

Mod de preparare

Faina o cernem intr-un vas, facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia, zaharul si un pic de apa, amestecam si lasam 10 min la loc cald, pe margine adaugam sare.
Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate, daca este nevoie adaugam apa calduta, framantam o coca elastica si nelipicioasa dupa care o lasam sa creasca intr-un loc cald.
Ardeii ii taiem felii pe care le vom taia in 2.
Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi.
Ungem foaia cu crema de branza, adaugam bucatile de ardei si miez de lapte, rulam strans dupa care taiem sulul in 5 bucati.
Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem usor deasupra cu galbenusul amestecat cu putin lapte.
Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.
Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.


Chiflele umplute se poate servi si cu dulceata de ardei iuti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie

Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Pizza cu sparanghel

Pizza cu sparanghel

Pizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!

Pizza cu sparanghel
Cele mai apreciate rețete
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie
1
Aluaturi

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie

Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...

Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilie
Tort cu nuci si mere caramelizate
2
Torturi

Tort cu nuci si mere caramelizate

Tortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...

Tort cu nuci si mere caramelizate
Bait pentru carne de vanat
3
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Afla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat trebuie sa...

Bait pentru carne de vanat
Biscuiti prajiti
4
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Biscuiti prajiti

Desertul copilariei!

Biscuiti prajiti
Ciorba cu carne de porc
5
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.

Ciorba cu carne de porc
Parteneri
Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Bucataras.RO

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Cartofi la cuptor
Gustos.RO

Cartofi la cuptor

Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...

Cartofi la cuptor
Mini-chec insiropat cu portocale si sofran
ReteteCulinare.RO

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran