Chiflele umplute sunt absolut delicioase, pufoase, mai simplu de preparat decat va puteti imagina. Chiflele pot fi puse la pachet sau servite alaturi de diferite mancaruri.
Faina o cernem intr-un vas, facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia, zaharul si un pic de apa, amestecam si lasam 10 min la loc cald, pe margine adaugam sare.
Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate, daca este nevoie adaugam apa calduta, framantam o coca elastica si nelipicioasa dupa care o lasam sa creasca intr-un loc cald.
Ardeii ii taiem felii pe care le vom taia in 2.
Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi.
Ungem foaia cu crema de branza, adaugam bucatile de ardei si miez de lapte, rulam strans dupa care taiem sulul in 5 bucati.
Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem usor deasupra cu galbenusul amestecat cu putin lapte.
Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.
Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.
Chiflele umplute se poate servi si cu dulceata de ardei iuti.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii