Cornurile calde umplute cu branza sunt o gustare delicioasa, ce poate fi preparata usor si rapid. Prepara niste cornuri simple pe care sa le umpli cu branza aromata.
Preparare:
Cornurile poti sa le cumperi sau sa le prepari.
Tai cornurile în două şi scoţi o parte din miez. Amesteci Delaco Ceva Fin cu castravetele şi cu măslinele tăiate cubuleţe, cu ceapa verde tăiată mărunt şi cu pătrunjelul. Umpli cornurile cu compoziţia, le aşezi pe o tavă şi le pui în cuptor (încălzit în prealabil) pentru 3-5 minute.
Cornurile calde umplute pot fi servite si la micul dejun.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii