Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii
Inmuiem drojdia in putin lapte si amestecam ingredientele (aluatul ar trebui sa fie mai degraba tare). Il intindem la un deget grosime si taiem fasii de 12 cm si le taiem bucati. Le apucam de capete si le rulam, le apasam bine sa nu se desprinda. Le fierbem in apa sarata. Daca se ridica la suprafata le scoatem imediat. Le prajim pana devin rosii.
Alte retete recomandate
Mere coapte cu miere
Prajitura visine
Tort cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii