Crackersi cu susan din faina de migdale

1. Oul se bate bine, dupa care se amesteca cu restul ingredientelor. Eu le-am amestecat cu mana pana s-a omogenizat. 2. Se imparte compozitia in 2. 3.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Crackersi cu susan din faina de migdale

Ingrediente

  • 215g faina de migdale (facuta din migdale decojite)
  • 1 ou batut bine
  • 55g susan
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Oul se bate bine, dupa care se amesteca cu restul ingredientelor. Eu le-am amestecat cu mana pana s-a omogenizat.

2. Se imparte compozitia in 2.

3. Pe o foaie de copt se pune jumatate de compozitie careia ii dati forma de bila si incercati sa o aplatizati pe cat posibil cu mana.

4. Peste compozitie puneti o a doua bucata de hartie de copt si lucrati cu sucitorul pana obtineti o foaie destul de subtire (as zice mai subtire de 0.5cm).

5. Luati hartia de copt de deasupra si taiati cu un cutit bine ascutit patratele pe care le asezati in tava pe hartie de copt.

6. Coaceti la 175 grade cam 10-15 minute.

Daca ii vreti mai crocanti atunci intindeti foaia cat mai subtire

Puteti face si varianta dulce, caz in care renuntati la sare si puneti fructoza/indulcitor.


Pofta buna!

Reteta Crackersi cu susan din faina de migdale a fost propusa de puskin pe forum culinar.ro

Alte retete gasiti aici:

SPIRALE CU SUSAN,

Grisine torineze,

Covrigei Peruzele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori