Crackersi cu susan din faina de migdale

1. Oul se bate bine, dupa care se amesteca cu restul ingredientelor. Eu le-am amestecat cu mana pana s-a omogenizat. 2. Se imparte compozitia in 2. 3.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Crackersi cu susan din faina de migdale

Ingrediente

  • 215g faina de migdale (facuta din migdale decojite)
  • 1 ou batut bine
  • 55g susan
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

1. Oul se bate bine, dupa care se amesteca cu restul ingredientelor. Eu le-am amestecat cu mana pana s-a omogenizat.

2. Se imparte compozitia in 2.

3. Pe o foaie de copt se pune jumatate de compozitie careia ii dati forma de bila si incercati sa o aplatizati pe cat posibil cu mana.

4. Peste compozitie puneti o a doua bucata de hartie de copt si lucrati cu sucitorul pana obtineti o foaie destul de subtire (as zice mai subtire de 0.5cm).

5. Luati hartia de copt de deasupra si taiati cu un cutit bine ascutit patratele pe care le asezati in tava pe hartie de copt.

6. Coaceti la 175 grade cam 10-15 minute.

Daca ii vreti mai crocanti atunci intindeti foaia cat mai subtire

Puteti face si varianta dulce, caz in care renuntati la sare si puneti fructoza/indulcitor.


Pofta buna!

Reteta Crackersi cu susan din faina de migdale a fost propusa de puskin pe forum culinar.ro

Alte retete gasiti aici:

SPIRALE CU SUSAN,

Grisine torineze,

Covrigei Peruzele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci