Eu am facut aluatul la masina de paine. Am pus toate ingredientele in afara de ceapa si costita pe care le-am calit initial si le-am adaugat cand a pi
Eu am facut aluatul la masina de paine. Am pus toate ingredientele in afara de ceapa si costita pe care le-am calit initial si le-am adaugat cand a piuit masina.
Daca il faceti manual adaugati de la inceput toate ingredientele, inclusiv ceapa si costita calite in o lingura de ulei,framantati si lasati la crescut o ora.
Il intindem direct pe hartia de copt taiata in prealabil dupa forma tavii in care coacem patratelele.
Il taiem patratele micisi il mai lasam sa creasca putin,cca 30 minute
Inainte de a-l baga la cuptor ungem patratelele cu un galbenus batut cu 2 linguri lapte si presaram niste timo sau rozmarin
lasam pentru 30 minute la 180 grade patratelele,le scoatem si le mancam.
Pofta buna!
Reteta Crescente, patratele picante a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Samoosa, aperitiv indian,
Foccacine aromate,
Pogacele fragede
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaLa multi ani, finu ! La multi ani, nasu ! La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Gheorghe ! Pentru Reteta de tort de...
Reteta de tort de Sf.GheorghePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii