Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie p
Rupe o chifla in cuburi cu o latura de aproximativ 1 cm si prajeste-le in 2 linguri de ulei, amestecand continuu, pana devin aurii. In caz de nevoie poti folosi si paine alba, insa trebuie sa-i tai coaja. Le poti pregati si fara ulei, pe gratar. Nu le lasa nesupravegheate, fiindca se ard repede. Intoarce cuburile ca sa se prajeasca uniform.
Aceasta reteta te poate ajuta atunci cand nu sti ce sa adaugi crocant mancarurilor tale. La o salata se potriveste excelent.
Alte retete care se potrivesc cu crutoane de paine:
Ciorba radauteana
Ciorba vacuta
Ciorba cartofi
Ciorba varza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii