Foetaj

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 dkg faina
  • 1 smantana
  • putina sare
  • 1 ou + I galbenusuri
  • 1 margarina
  • 13 dkg faina

Mod de preparare

Framantam faina, smantana si oul si intindeam aluatul obtinut. Amestecam margarina cu 13 dkg de faina si o intindem pe aluat. Impaturim aluatul si se poate folosi imediat. Umplutura: nuca, visine, mac, branza, mere etc.
Alte dulciuri recomandate

Prajitura cu visine

Dulceata visine

Prajitura cu visine

Tarta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc