Foietaj cu Philadelphia, legume si sunca

In fiecare pachet de aluat formam cate un rulou de 30 cm lungime si taiem felii de 1,5 cm-20 felii. Din 16 felii, usor suprapuse la capete, formam un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Foietaj cu Philadelphia, legume si sunca

Ingrediente

  • 2 pachete foietaj
  • a cate 225 g fiecare
  • 1 ½ -2 cutii branza Philadelphia a cate 250 g fiecare
  • 150 g sunca taiata cubulete
  • ardei galben si/sau verde cubulete
  • ½ zucchini cbulete
  • ½ ceapa rosie toccata
  • 6 rosii mici
  • cherry- sferturi

Mod de preparare

In fiecare pachet de aluat formam cate un rulou de 30 cm lungime si taiem felii de 1,5 cm-20 felii.

Din 16 felii, usor suprapuse la capete, formam un cerc in sensul acelor de ceasornic, din celelalte 4+20 felii, formam un cerc aproape de cel mic (dar nu suprapus), in sens invers acelor de ceasornic.

Coacem la 220 grade C, pentru 15-20 minute.

Racim pe un gratar (este bine de facut direct pe hartie de copt).

Dupa ce este rece, ungem cu crema de branza, presaram legumele si sunca.

Se pot folosi orice fel de legume: broccoli buchetele mici, morcovi, castraveti, mazare etc.

Arata foarte bine, e foarte simplu si repede de facut si pentru

un party sunt perfecte; se desface in feliute de-o imbucatura.


Pofta buna!

Reteta Placinta cu branza (urda) a fost propusa de lauralaurentiu pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive cu sunca: Placinta cipriota cu branza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori