Foietaj cu spanac

Decomgelam foietajul Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spanac
  • 375 g carnati
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 15 foi de aluat de foietaj congelat (675 g)
  • 6 fileuri de piept de pui (a 100 g)
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri

Mod de preparare

Decomgelam foietajul

Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu ouale.

Se sareaza si se pipereaza apoi il bagam la frigider.

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se suprapun de 6 ori cate 2 foi de aluat; se intind pe planseta 6 foi dreptunghiulare (25 x 20 cm). Se sareaza carnea. Aluatul se unge cu amestecul de spanac si se asaza deasupra cate un file.

Se ung cu apa marginile de aluat si se pliaza peste

umplutura. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt,

cu partea pliata in jos. Se bat galbenusurile cu si se

unge aluatul; se coace 35 min.

Din resturile de aluat se decupeaza puisori, cu o forma; se ung cu galbenusuri, se coc 10 min. alaturi de pachetelele de pui.
Alte retete culinare

Salata de vinete

Salata cartofi

Ciuperci cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci