Foietaj cu spanac

Decomgelam foietajul Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spanac
  • 375 g carnati
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 15 foi de aluat de foietaj congelat (675 g)
  • 6 fileuri de piept de pui (a 100 g)
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri

Mod de preparare

Decomgelam foietajul

Se stoarce carnea din carnati. Se curata spanacul si se opareste; se stoarce, se toaca si se paseaza cu carnea din carnati si cu ouale.

Se sareaza si se pipereaza apoi il bagam la frigider.

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se suprapun de 6 ori cate 2 foi de aluat; se intind pe planseta 6 foi dreptunghiulare (25 x 20 cm). Se sareaza carnea. Aluatul se unge cu amestecul de spanac si se asaza deasupra cate un file.

Se ung cu apa marginile de aluat si se pliaza peste

umplutura. Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt,

cu partea pliata in jos. Se bat galbenusurile cu si se

unge aluatul; se coace 35 min.

Din resturile de aluat se decupeaza puisori, cu o forma; se ung cu galbenusuri, se coc 10 min. alaturi de pachetelele de pui.
Alte retete culinare

Salata de vinete

Salata cartofi

Ciuperci cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori