Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu
Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu o lingurita din pasta moale si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe-le incet timp de 10 minute, pana se inmoi. Daca pregatesti supa cu legume care devin moi repede, adauga galustele inainte sa adaugi rantasul.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama cu ciuperci
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii