Placintele la cuptor cu branza si verdeturi sunt o reteta de placinte minunata, in care puteti profita de aroma proaspata a verdeturilor in combinatie cu branza.
Pentru aluatul de placinte:
Puneti conform instructiunilor in masina de paine ingredientele pentru aluat, setati programul de paine, si lasati sa framante. Dupa perioada de framantare, scoateti aluatul, transferati-l intr-un bol, turnat deasupra 2 linguri de ulei si lasati la dospit.
Amestecati branza feta cu ierburile proaspete tocate marunt.
LLuati cam doua linguri de aluat pentru fiecare placinta, si intindeti-l cu mana pe o suprafata bine unsa cu ulei. Puneti in mijloc umplutura de branza, trageti-i colturile spre mijloc ca sa inchideti placinta, si intindeti-o, nu foarte subtire.
Puneti placintele la cuptorul preincalzit la 230 grade pana cand sunt aurii.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes
Serviti placintele la cuptor cu branza si verdeturi alaturi de un sos facut din 2 linguri de smantana, amestecate cu 5 linguri iaurt, usturoiul tocat, sare si piper dupa gust, si zeama de lamaie tot dupa gust.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii