Placintele la cuptor cu branza si verdeturi sunt o reteta de placinte minunata, in care puteti profita de aroma proaspata a verdeturilor in combinatie cu branza.
Pentru aluatul de placinte:
Puneti conform instructiunilor in masina de paine ingredientele pentru aluat, setati programul de paine, si lasati sa framante. Dupa perioada de framantare, scoateti aluatul, transferati-l intr-un bol, turnat deasupra 2 linguri de ulei si lasati la dospit.
Amestecati branza feta cu ierburile proaspete tocate marunt.
LLuati cam doua linguri de aluat pentru fiecare placinta, si intindeti-l cu mana pe o suprafata bine unsa cu ulei. Puneti in mijloc umplutura de branza, trageti-i colturile spre mijloc ca sa inchideti placinta, si intindeti-o, nu foarte subtire.
Puneti placintele la cuptorul preincalzit la 230 grade pana cand sunt aurii.
Reteta oferita de Rodiva - for the love of cakes
Serviti placintele la cuptor cu branza si verdeturi alaturi de un sos facut din 2 linguri de smantana, amestecate cu 5 linguri iaurt, usturoiul tocat, sare si piper dupa gust, si zeama de lamaie tot dupa gust.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSaturandu-ne de clasicele chiftelute, am incercata si aceasta varianta, care ne-a placut tare mult.
Oua scotiene
Comentarii