Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca. Apoi iei aluatul, il imparti in 4 buca
Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca.
Apoi iei aluatul, il imparti in 4 bucati si intinzi 4 foi din care tai patrate de circa 4/4 cm.
Amesteci ingredientele pentru umplutura. Umplutura cu o lingura o pui peste fiecare patrat .
Strangi colturile bine formand un saculet.
Pui apa sa clocoteasca, adaugi putina sare si 1 lingura de ulei si cand clocoteste, adaugi mantiile si le lasi sa
fiarba circa 8 minute.
Le scoti cu paleta si le pui pe un platou.
Incalzesti untul impreuna cu boiaua iute si torni peste
mantii.
lei cateva bucati de mantii cu unt si le pui pe o farfurie,
alaturi de o portie de sos pe care il faci din iaurt si usturoi.
Poti pune suplimentar, pentru decor, patrunjel sau marar tocat fin.
Alte retete recomandate:
Coltunasi ca in Ardeal
Coltunasi italieni
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii