Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca. Apoi iei aluatul, il imparti in 4 buca
Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca.
Apoi iei aluatul, il imparti in 4 bucati si intinzi 4 foi din care tai patrate de circa 4/4 cm.
Amesteci ingredientele pentru umplutura. Umplutura cu o lingura o pui peste fiecare patrat .
Strangi colturile bine formand un saculet.
Pui apa sa clocoteasca, adaugi putina sare si 1 lingura de ulei si cand clocoteste, adaugi mantiile si le lasi sa
fiarba circa 8 minute.
Le scoti cu paleta si le pui pe un platou.
Incalzesti untul impreuna cu boiaua iute si torni peste
mantii.
lei cateva bucati de mantii cu unt si le pui pe o farfurie,
alaturi de o portie de sos pe care il faci din iaurt si usturoi.
Poti pune suplimentar, pentru decor, patrunjel sau marar tocat fin.
Alte retete recomandate:
Coltunasi ca in Ardeal
Coltunasi italieni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii