Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine). Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul condimentelor. Am intins aluatul in foaie nu foar
Am facut un aluat moale, care nu se lipeste (de paine).
Am amestecat carnea cu ceapa, sare si restul condimentelor.
Am intins aluatul in foaie nu foarte subtire, am taiat discuri de ~8,5cm.
Am pus pe fiecare cate 1 lgt carne. Am unit marginile si apoi le-am sigilat cu ajutorul unei furculite.
Am uns cu un amestec de ulei de masline, apa calda si sare grunjoasa (ca la focaccia) si am lasat 15 minute sa mai creasca.
Le-am copt la 200 gradeC, ~ 10 minute.
Daca preferati, le puteti praji in ulei.
Se pot umple cu diverse umpluturi: cu ricotta si ardei, verdeturi.
se mai pot face cu: rosii si mozzarella, spanac, sunca, ciuperci etc.
Pofta buna!
Reteta Minipanzerotti a fost propusa de PaulaM pe forum culinar.ro
Alte retete de coltunasi gasiti aici:
Coltunasi cu carne de pasare ,
Coltunasi cu carne de vaca din Bucovina ,
Coltunasi cu branza de vaci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSaptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii