Din aceste ingrediente(fara seminte), am facut un aluat. Am impartit aluatul in sase parti egale(bile),cinci bile le-am intins cu sucitorul,si am pus
Din aceste ingrediente(fara seminte), am facut un aluat.
Am impartit aluatul in sase parti egale(bile),cinci bile le-am intins cu sucitorul,si am pus felii de sunca si mozzarella.
Cea de-a sasea bila am impartit-o in cinci bile pe care le-am pus in centrul fiecarui inel,am crestat cu foarfeca in sase locuri ,am lasat la dospit cam 30 min,am uns cu galbenus amestecat cu putin lapte,in centru am presarat seminte de in si am copt cam 20 min la 200 °C.
Pofta buna!
Reteta Paine cu sunca si mozzarella a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete cu sunca/branza gasiti aici:
Cornulete cu sunca si branza afumata,
Chifle cu cascaval,
Spirale din mozarella
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzNiste pateuri foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei sau de luat la pachet la servici sau pentru cei mici la...
Pateuri cu piept de pui si crema de branza
Comentarii