Paste cu carne

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne (sunt buni si racii sau file de peste)
  • 1 lingurita de piper de sechuan
  • 3 linguri de pasta de tomate (amestecata cu 1 lingura de supa si cu o lingurita de miere)
  • 1 lingura de sos de chili
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingura de sos de soia
  • 1 lingura de ulei
  • taitei sticlosi sau fidea
  • 4 linguri de vin alb sec
  • 2 catei de usturoi
  • cand servim 2 cepe noi

Mod de preparare

Piperul sechuan si usturoiul taiat marunt se prajeste in ulei, apoi adaugam carnea tocata si restul condimentelor. Se calesc pe foc moale amestecand continuu (dureaza la racii din conserva si peste 1-2 minute iar la carne de vita 20-25 minute).

Se adauga taiteii fierti si strecurati si se servesc decorate cu "trandafiri din ceapa” sau cu rondele din ceapa noua.
Alte retete

Ciorba de perisoare

Spaghete gratine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci