Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int
Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.
Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.
Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.
Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!
Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Saleuri cu brinza de vaci,
SARATELE SUPER-GUSTOASE,
Saratele de cascaval
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii