Pateuri, aperitive rapide

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza. Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am int

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pateuri, aperitive rapide

Ingrediente

  • cantitati egale de unt
  • faina si brinza de vaci bine scursa:cate 400 grame de fiecare
  • plus o mina de parmezan ras
  • umplutura: ceapa ciorii
  • rosii uscate si bacon
  • etc

Mod de preparare

Untul la temperaura camerei se taie cubulete, se pune peste faina si se omogenizeaza.

Apoi se pune si brinzica, si cind si ea este omogenizata am intins grosier si am pus o mina de parmezan.

Am strins aluatul, am infoliat si am dat la rece pina azi.

Peste aluatul intins grosier, punem umplutura, rulam si reintindem, decupam si asezam in tava. Ungem cu galbenus si presaram parmezan. Eu am intins aluatul subtire, voi puteti sa il intindeti mai gros, sa iasa mai pufoase.
Pofta buna!

Reteta Pateuri, aperitive rapide a fost propusa de raluca elena pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Saleuri cu brinza de vaci,

SARATELE SUPER-GUSTOASE,

Saratele de cascaval

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori