Aceasta reteta este foarte delicioasa si se pregateste repede. Pentru a prepara pateuri cu branza avem nevoie de branza, oua, faina, lapte si aluat de foietaj.
Aceasta reteta este foarte delicioasa si se pregateste repede. Pentru a prepara pateuri cu branza avem nevoie de branza, oua, faina, lapte si aluat de foietaj. Amestecam mai intai untul cu branza, adaugam ouale, faina si laptele si amestecam bine pana rezulta o pasta omogena Se portioneaza foile in patrate si pe fiecare patrat se pune o lingurita de umplutura. Se impacheteaza patratele, rezultand niste triunghiuri si se lipesc marginile cu degetul. Marginile pateurilor se dau prin albus de ou batut putin pt ca in timpul coacerii sa permita exfolierea aluatului, dar in acelasi timp sa impiedice imprastierea umpluturii. Pe deasupra se ung cu galbenus frecat cu putin ulei. Se pun intr-o tava hartie de copt, iar in cealalta staniol. In ambele pateurile s-au copt la fel de frumos Se introduc in cuptor la 400 grade F(204 grade C).
Se servesc reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii